Eindigde op

29 aug. 2020 20:10:00


Verkocht naar Belgiƫ

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

Video's

Pedigree

ZONIK
BLUE HORS ZACK
ROUSSEAU
ORONA
ROMANIK
ROMANOV
DUNJA
WORLD LADY
WORLDLY I
WELTMEYER
BOLEISA
GONDOLA
GRAPHIT
DAGOTA
Bekijk pedigree

About

Deze pas 3jarige merrie van Zonik x Worldly blinkt nu al uit in haar uitmuntende draf en galop. Daarnaast is ze ook nog eens bloedmooi en super braaf te rijden. Een belofte voor de toekomst!
Moeder World Lady (v. Worldly) komt uit een sterke Hannoveraanse merrielijn en bracht al het internationale lichte tour paard Harmony’s Upper Class (v. United). Vader Glock’s Zonik N.O.P. heeft inmiddels zowel in de sport als de fokkerij zijn sporen verdiend. De zoon van de topvererver Blue Hors Zack was winnaar van de Deense hengstenkeuring, winnaar van het Deens kampioenschap jonge dressuurpaarden, meermaals Nederlands Kampioen Lichte Tour en Grand Prix en nam al deel aan het WK in Tryon en EK in Rotterdam. Daarnaast bewijst hij zich in de fokkerij als vader van WK jonge dressuurpaarden winnaar bij de 6jarigen: Zucchero. Op de derde plek in diezelfde finale eindigde zijn zoon Zhaplin Langholt. Ook tekent hij voor het vaderschap van de winnaar van het Bundeschampionate 6jarigen 2019: Zum Glück RS2.

Informatie

Geboortedatum 01-04-2017
Geslacht Merrie
Kleur Bruin
Stokmaat M
BTW 21.00%

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie