Liberg

Liberg is een 4-jarige, NRPS goedgekeurde, hengst van Spielberg uit een moeder van Goodtimes.
Bekijk de collectie

Eindigde op

4 jul. 2020 20:25:00


Verkocht naar Nederland

14 bids


Meld aan om te bieden & veiling te volgen

Video's

Pedigree

SPIELBERG
SUNNY-BOY
SANDRO HIT
FANTASTICA
ROSIERA
ROSIER
RONDULA
URIELLE D
GOODTIMES
NIMMERDOR
ZIGEUNERIN
PEGGY D
HAVIDOFF
HOLIBRIA
Bekijk pedigree

About

Liberg is een 4-jarige, NRPS goedgekeurde, hengst van Spielberg uit een moeder van Goodtimes.

Spielberg behaalde, met zijn bijna ideale type en beweging met veel ritme en balans, als een van de weinige hengsten in Westfalen de titel premiehengst.
Naast maat en formaat geeft Spielberg ook een enorm stabiel karakter door aan zijn nakomelingen. Hij won de verrichtingstest in Zweibrücken op de dressuuronderdelen.

Goodtimes is een allround top fokhengst gebleken. Hij heeft meerdere goedgekeurde zonen en is vader van vele kampioenveulens en kampioenmerries. Om in de dressuur vererving te blijven: Zijn zoon Lucky Times werd als 4- en 5-jarige kampioen van de Pavo Cup en was later succesvol op Grand Prix niveau. Zijn zoon Kennet W werd reservekampioen in het Nederlands Kampioenschap voor Young Riders en won team goud bij het EK Young Riders.

Liberg is een speelse, nog jeugdige hengst van 1.70m. Hij ontwikkelt zich zeer snel en lijkt genoeg potentie te hebben voor het grote werk. Liberg munt uit in zijn stap en galop werk. 

Informatie

Geboortedatum 01-08-2016
Geslacht Hengst
Kleur Bruin
Studbook KWPN
Stokmaat 1.70
BTW 21.00%

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie