Leeghwater

Leeghwater is een 4-jarige ruin van Franklin uit een moeder van Tango.
Bekijk de collectie

Eindigde op

4 jul. 2020 20:30:00


Verkocht naar Canada

18 bids


Meld aan om te bieden & veiling te volgen

Video's

Pedigree

FRANKLIN
AMPERE
ROUSSEAU
LARIVOLA
WARKLE M
FERRO
SPARKLE M
FLAMINGO
TANGO
JAZZ
O.BERTJE
UP TO DATE
NIVEAU
JASMIJN
Bekijk pedigree

About

Leeghwater is een 4-jarige ruin van Franklin uit een moeder van Tango.

Franklin, was kampioen van de KWPN-hengstenkeuring, verrichtingskampioen, finalist tijdens het WK-jonge dressuurpaarden en debuteerde succesvol in de Prix St. Georges. Daarnaast werden talrijke zonen goedgekeurd en vele nakomelingen wisselden voor hoge prijzen van eigenaar op de (veulen)veilingen.

Tango was met Hans-Peter Minderhoudt succesvol op Grand Prix niveau met de overwinning van het Nederlands Kampioenschap als een van de hoogtepunten.
De altijd bergop bewegende Tango heeft een indrukwekkend front, veel schwung en daarnaast een evenwichtig karakter. Dit geeft hij door aan zijn nakomelingen. Naast de KWPN goedgekeurde zonen Zizi Top en Zardando doen zijn nakomelingen het ook in de sport niet onverdienstelijk. Zoon All In deed met Brittany Fraser al mee aan de wereldruiterspelen in Tryon en ze wonnen individueel en team zilver tijdens de Pan American Games. Ook als moedersvader drukt hij zijn stempel, met wereldkampioen Jovian als mooiste voorbeeld.

Leeghwater is een super ster. Een 'once in a lifetime' paard met een waanzinnig goed karakter. Hij heeft in beweging alles in huis om te kunnen spreken van een paard met een zeer hoge toekomstverwachting. Met zijn 1.74m en evenwichtige karakter zou hij voor zowel de professionele ruiter als een amateur een toekomstige topper kunnen zijn. 

Informatie

Geboortedatum 01-08-2016
Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Studbook KWPN
Stokmaat 1.74
BTW 21.00%

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie