King utopia

Bekijk de collectie

Eindigde op

29 aug. 2020 20:35:00


Verkocht naar Rusland

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

Video's

Pedigree

CHARMEUR
FLORENCIO I
FLORESTAN I
WALESSA
TRENDY
JAZZ
ENDY
EVITA-UTOPIA
WYNTON
JAZZ
ACACIA
HALLA UTOPIA
AKTION
CHARISMA UTOPIA
Bekijk pedigree

About

Deze 5jarige ruin van Charmeur is echt een powerhouse. Hij heeft een super karakter, veel energie en beweegt met veel balans en een sterk gebruik van het achterbeen. Met zijn 5 jaar en sterke conformatie is hij klaar om verder te gaan werken naar een succesvolle dressuur carrière.
Hij komt uit de bekende Utopia lijn die al vele goede paarden voortgebracht heeft. Zo is zijn moeder Evita-Utopia (v. Wynton) een zus van de welbekende KWPN goedgekeurde Grand Prix hengst Olivi (v. Jazz), die zowel in de sport als in de fokkerij de top bereikt heeft, en van het Grand Prix paard Bolzano Utopia. Daarnaast liepen natuurlijk ook vader Charmeur en moedersvader Wynton zelf zeer verdienstelijk op Grand Prix niveau, waren zij beiden KWPN verrichtingskampioen, winnaars van de Pavo Cup en hun nakomelingen treden reeds in hun voetsporen met vele overwinningen op keuringen en in de sport tot en met de (internationale) Grand Prix.

Informatie

Geboortedatum 12-05-2015
Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Studbook KWPN
Stokmaat L
BTW 21.00%

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie