Over ons

Missie

Dutch Dressage Stars is opgericht door Nikay van Duren, Diederik van Silfhout, en Diederik Wigmans. De doelstelling van DDS is om de handel, die gedeeltelijk stil is komen te vallen, op een transparante manier weer op gang te brengen.

Dutch Dressage Stars zoekt voortdurend gezonde en kwaliteitsvolle paarden, waarvan wij denken dat daar onder onze klanten vraag naar is. Wij kopen deze talentvolle paarden zelf in, als blijk van vertrouwen in deze paarden. De paarden worden zorgvuldig getraind door zeer ervaren ruiters en vervolgens aangeboden middels een online veiling.

Wij streven ernaar paarden te selecteren met een zeer hoge basiskwaliteit. Paarden waarvan wij zelf blij worden en die wij, als zij onverhoopt niet verkocht worden, zelf verder opleiden voor de hogere dressuursport. Kortom: paarden waar wij het volste vertrouwen in hebben.

Om te waarborgen dat we een goed getraind paard aan kunnen bieden, hebben wij besloten per maand 3 tot maximaal 6 paarden aan te bieden.

Over ons
Onze jarenlange ervaring maakt het mogelijk om uw droompaard te kopen
Visie

Nikay van Duren, Diederik van Silfhout, en Diederik Wigmans hebben jarenlange ervaring in zowel de topsport als in het in- en verkopen van paarden. Door deze ervaring kunt u met een gerust hart de stap zetten om uw droompaard aan te schaffen. Ook in deze ongebruikelijke tijd, waarin het vanwege de coronamaatregelen niet altijd even gemakkelijk is om door het hele land op zoek te gaan naar een paard dat aan al uw wensen voldoet. Met de online veiling bedienen we niet alleen onze bestaande klantenkring, maar hopen we ook nieuwe klanten aan te trekken. Door middel van transparantie en door samen te werken met uw vertrouwde contactpersoon/bemiddelaar, kunt u er zeker van zijn dat u bij ons uw toekomstige toppaard vindt.

Uiteraard houden wij financieel rekening met uw bemiddelaar. Die kunt u, als u niet in de gelegenheid bent om zelf te komen proberen, te allen tijde langs kunt sturen.

Per paard zal er wel een maximum aan try outs worden aangehouden, zowel qua aantal ruiters als qua tijd. Dit met het oog op het welzijn van het paard. Alle paarden zijn uitgebreid gekeurd door Nederlandse Team-arts dr. E. Enzerink te Someren.

Wij hopen u dan ook te mogen ontvangen op een van onze stallen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie