Online veiling

Zorgvuldig geselecteerd

Wij streven ernaar paarden te selecteren met een zeer hoge basiskwaliteit. Paarden waarvan wij zelf blij worden en die wij, als zij onverhoopt niet verkocht worden, zelf verder opleiden voor de hogere dressuursport. Kortom: paarden waar wij het volste vertrouwen in hebben.

Gratis registreren

Voordat u kunt bieden tijdens de Dutch Dressage Stars Online veiling, dient u zich eerst te registreren. Na registratie ontvangt u direct een e-mail om uw account te activeren.

Online veiling
Ook online proberen wij klanten zo goed mogelijk te adviseren bij een aankoop

Diederik van Silfhout

Lees meer
Paarden uitproberen

De uitprobeer dagen zijn van 12-04-2021 tot 17-04-2020, u bent welkom tussen 10:00 en 15:00. Vooraf dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer: +31626602832. Er zit een maximum aan het aantal try outs, dit ten aanzien van het welzijn van het paard.

Eenvoudig online bieden

Na registratie kunt u de veiling op de voet volgen. Aftelklokken geven continu aan hoeveel tijd u nog heeft om een bod uit te brengen. Online bieden betekent dat u waar ook ter wereld, vanaf uw laptop of mobiel, een bod kunt plaatsen.

Laatste nieuws

Dutch Dressage Stars veiling
Dutch Dressage Stars veiling

Bent u geïnteresseerd in een van de paarden uit de  online collectie en wilt u de röntgenfoto's ...

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie